Baby Massage

Niet alleen moeders zijn welkom, juist ook voor vaders is dit een fijne manier om contact te maken met jullie baby. Ik kom bij jullie thuis en ik leer jullie hoe je je kindje lekker kan masseren. 

Baby massage

Het plannen van babymassage is een ontspannen moment voor jullie samen. Je kan er daarna heel fijn zelf mee aan de slag. Wanneer je regelmatig je kindje masseert heeft dit meerdere voordelen. Het helpt ondersteunen bij allerlei kwaaltjes, je baby gaat er beter van slapen en het helpt met een positieve hechting en het ontspant voor zowel baby als ouders. 

Voetreflex toepassen bij baby's kan heel fijn zijn. Door specifieke zones op de voeten met speciale technieken te bewerken, kun je als ouder zelf verlichting bieden bij veel voorkomende klachten als krampjes, obstipatie, reflux en slaapproblemen.

Kortom een fijne investering om het contact met je baby te verbeteren en hem of haar te kunnen ondersteunen bij gezondheidsproblemen. Daarbij is er ook alle ruimte om te vertellen over je eigen ervaring als nieuwe ouder(s). 

Tijdens een sessie bespreken we de intake, ik masseer jullie kindje en ik jullie leer het zelf te doen.  

Baby Massage en Voetreflex 1:1 sessie

Ik kom bij jullie thuis langs en leer alle ins- en outs. Ik ben ongeveer 75 minuten aanwezig.  De massage zelf duurt maximaal 20 minuten.

 

 

 

 

€ 75/75 minuten

Baby Massage en Voetreflex voor twee babies 

Wil je het samen organiseren met een vriendin of zus dan is dat natuurlijk ook erg gezellig en leuk. Ik kom bij één van jullie aan huis.  

We zijn ongeveer 90 minuten bezig, de massage zelf duurt maximaal 20 minuten

 

€ 89/90 minuten

Alle massages en behandelingen worden aan huis gegeven. Reis- en parkeerkosten zijn niet inbegrepen. Bij >5km vanuit mijn huis reken ik 0,29 eurocent per kilometer aan reiskosten.