Een warm welkom in het moederschap

 

De Welkom Mama Ceremonie is eigenlijk een ritueel. Het is een 3 uur durende behandeling bij je thuis als je onlangs bent bevallen en de nieuwe rol die je nu aanneemt wilt vieren. De sessie helpt je beslist bij een rustige overgang naar het moederschap, ook als je een volgend kindje in jullie midden hebt ontvangen. Er is ruimte om je geboorteverhaal te delen, een grootse gebeurtenis waar je onlangs doorheen bent gegaan. Tijdens de behandeling word je gekoesterd en bewonderd, gevoed en verzorgd, verwarmd en gezegend! Voor moeders die zichzelf een warm welkom in het moederschap wensen!

 

Tijdens de behandeling kun je genieten van:

• ruimte om je beval ervaring te delen

• voetbad of vaginaal stoombad

• helende aromatische lichaamsmassage

• inwikkeling & wens voor het moederschap

• soep om je smaakpapillen te verwennen

• gouden kurkuma drank

 

€299/3 uur

Alle massages en behandelingen worden aan huis gegeven. Reis- en parkeerkosten zijn niet inbegrepen. Bij >5km vanuit mijn huis reken ik 0,29 eurocent per kilometer aan reiskosten.

Je kunt de Welkom Mama Ceremonie ontvangen vanaf 4 weken na je bevalling. 


Het is jouw ervaring die belangrijk is!

 

Je hebt geboorte gegeven! Misschien voor het eerst, of misschien heb je een volgend kindje ontvangen. Je hebt hoe dan ook een enorme reis afgelegd en nu mag je dat vieren met een ritueel.

Je krijgt de kans om te vertellen wat jij hebt ervaren tijdens je zwangerschap en bevalling. Je mag delen over je eerste ontmoeting met jouw kindje(s) en over hoe je je voelde tijdens je kraamweken. Er wordt naar je geluisterd met volle aandacht. Wellicht is dit de eerste keer dat je hierover vrijuit kunt praten en dat je de tijd krijgt je verhaal te doen zonder onderbroken te worden. Wij geven jou die ruimte, laten je vertellen, en wij luisteren vooral. Dit wordt ook wel “Holding Space” genoemd. Want jouw ervaring mag gehoord worden!